u bevindt zich hier: Uitbesteden  Google+Linkedin

Uw inkoopafdeling uitbesteden

U wilt een professionele inkoopafdeling bij uw organisatie, maar u maakt zich zorgen of u wel in staat bent de juiste inkopers voor uw organisatie te interesseren? Hebben ze de juiste kennis en ervaring en hoe lang zullen ze bij uw organisatie werkzaam blijven? Moet u dan weer op zoek naar een nieuwe inkoper?

Deze zorgen kunnen voor u weggenomen worden door de keuze te maken voor het outsourcen van uw inkoopprocessen. Uw organisatie krijgt de beschikking over professionele inkopers die uw organisatie helpen bij het realiseren van uw doelstellingen. Promitis zorgt voor de kwaliteit en continuïteit.

Het kan ook voorkomen dat u al een inkoopafdeling heeft, maar dat u van mening bent dat u uw aandacht beter kunt verdelen over uw andere kerntaken. 

In dit geval kan Promitis uw zorgen weg nemen door met onze ervaren inkoopprofessionals uw inkoopafdeling uit te besteden, zodat u uw focus op belangrijkere zaken kunt richten.

Ook in gevallen waar u graag een professionele inkoopafdeling wilt hebben, maar waar u bang bent dat de beperkte grootte van de inkoopafdeling kan leiden tot continuïteits problemen, kunt u een beroep doen op de expertise van Promitis.
Bij afwezigheid door vakanties of ziekte kan Promitis zorgen voor een passende oplossing.
U hebt dus de voordelen van een professionele inkoopafdeling zónder dat u het risico loopt dat uw afdeling uit elkaar valt.

 

Mogelijkheden bij Promitis zijn:

 

"Wat uw reden ook is om uw inkoopafdeling uit te besteden, Promitis komt met een persoonlijke aanpak."